Pišite nam FB yt
MM Styling d.o.o. - logotip podjetja
 
Delovni čas

Vrata našega salona so za vas odprta:

med tednom:

sobota:

6:30 - 20:00

6:30 - 14:00
Salon Schwarzkopf

Izdelki za nego las

V našem salonu vam poleg profesionalno izvedenih storitev ponujamo tudi različne profesionalne izdelke za vsakdanjo nego las priznanih svetovnih proizvajalcev lasne kozmetike.

 

Oblikovanje in nega las

Styling produkti Schwarzkopf

Linije profesionalnih izdelkov za oblikovanje in nego vaših las podjetja Schwarzkopf so vam z naših polic na voljo po presenetljivo nizkih cenah. Izbirajte med linijami izdelkov kot so [3D]MENSION, OSIS+, Silhouette, ESSENSITY, BLONDME in drugimi.

www.schwarzkopf.si

Izdelki Tigi

V naši ponudbi lahko najdete tudi izdelke za nego in oblikovanje las podjetja Tigi, ki se s svojimi izdelki visoke kvalitete hitro uveljavlja med proizvajalci lasne kozmetike. Kombinacija visoke kvalitete in ugodnih cen njihovih izdelkov vas bo presenetila.

www.tigihaircare.com

Profesionalne krtače za razčesavanje TangleTeezer

Tangle Teezer profesionalne krtače za razčesavanje so revolucionarne krtače, ki poskrbijo za gladko in neboleče razčesavanje vseh vrst las. V našem salonu lahko kupite krtače Tangle Teezer v različnih izvedbah, ki se med seboj ločijo glede na vrsto las, za katere so primerne, pa tudi glede na obliko in izgled. Privoščite svojim lasem Tangle Teezer!

www.tangleteezer.com

Podaljški EUROSOCAP

Naša ponudba vključuje tudi lasne podaljške iz naravnih materialov enega izmed največjih proizvajalcev tovrstnih izdelkov na svetu - podjetja Euro So.Cap. Pri izdelavi njihovih produktov se uporabljajo zgolj in samo najkvalitetnejši naravni lasje uvoženi iz Indije. Lasje so izbrani zaradi dejstva, da se takšni lasje po svojih lastnostih najboljše ujemajo z evropskim tipom las. Visoka stopnja nadzora kvalitete omogoča vedno popolne izdelke, ki so vam na voljo v našem salonu.

www.eurosocap.com

Darilni boni

Svojim prijateljem ali družinskim članom lahko ob različnih priložnostih podarite darilni bon, katerega je moč kupiti v našem salonu. Vrednost bona se lahko unovči za katero koli storitov oziroma proizvod v naši ponudbi. Podarite profesionalno pričesko!

 

MM Styling d.o.o.
Cesta Toneta Kralja 24
1290 Grosuplje

T: 01 7871 681
M: 031 787 300
E: info@mmstyling.si

Obveščanje preko e-pošte

Copyright 2011, MM Styling d.o.o., vse pravice pridržane
Izgled in izdelava: NET Informatika